Een oplossing voor elk budget

U bepaalt zelf hoeveel u betaalt.


Goud

€25

/maand
(excl. btw)

Het Goud pakket is het complete pakket van SEO optimalisatie tot hosting.

Zilver

€20

/maand
(excl. btw)

Het Zilver pakket bevat wat u nodig heeft voor een eigen website als u nog geen domeinnaam heeft en geen hosting.

Bronze

€15

/maand
(excl. btw)

Heeft u al een domeinnaam en hosting geregeld? Dan is het Bronze pakket perfect voor u!

Extra diensten

Heeft u behoefte aan een uitgebreidere website of wenst u meer service dan is wellicht één of meerdere optionele diensten iets voor u. Extra diensten kunt u bovenop het Basis pakket toevoegen.

 

Extra Pagina

€10

/per pagina
(excl. btw)

Zitten er in uw pakket niet genoeg pagina’s? Dan kunt u altijd nog extra pagina’s toevoegen.

ServicePlus

€15

/maand
(excl. btw)
Afsprakensysteem

€15

/maand
(excl. btw)

Perfect wanneer u een eigen kapperszaak, beauty salon of andere vorm van afspraken/agenda wilt toepassen in uw bedrijf. Meer weten? Stuur een berichtje.

Meest gestelde vragen

Ja, bovenop je pakket is er nog ruimte om extra pagina’s toe te voegen voor een prijs van €10,- per pagina.

Natuurlijk is het ook belangrijk om uw website veilig te houden voor u en uw klanten. Al onze websites krijgen een SSL certificaat geïnstalleerd. Hiermee is de verbinding tussen uw klanten en uw website optimaal beveiligd.

Op dit moment zijn er 1,76 miljard websites actief. Dat is natuurlijk heel veel, en u wilt graag dat juist uw website gevonden wordt. Hiervoor gebruik ik SEO. Hoe beter uw website SEO geoptimaliseerd is des te vaker en gemakkelijker uw website gevonden wordt. En dit leidt voor u natuurlijk tot meer klanten.

Het Basis pakket en het Website Plus pakket hebben beide een looptijd van 24 maanden. Na deze periode is de website geheel van u. Echter vervalt dan ook uw hosting. Dit betekent dat uw website niet meer te vinden is op het internet. Om deze problemen uit de weg te gaan kunt er voor kiezen om uw website beheer aan mij over te laten. Dit kost slechts € 9,99 / p.m. (maandelijks opzegbaar). Mocht u boven op het onderhoud van uw website meer service willen dan kunt u het websitePlus en het servicePlus pakket toevoegen of door laten lopen vanuit uw originele abonnement.

Met het servicePlus pakket krijgt u 10 service verzoeken per maand. Denk hierbij aan het wijzigen/toevoegen van tekst of afbeeldingen, toevoegen van extra pagina’s (Website Plus pakket benodigd) of het wijzigen, toevoegen of verwijderen van blog berichten. 

Dit is absoluut mogelijk. U kunt contact opnemen en uw wijziging doorgeven. Op basis van uw gewenste wijziging wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Er wordt een uurloon van € 30,- gerekend. Gaat u hiermee akkoord dan zullen wij de wijziging zo snel mogelijk uitvoeren.

Staat uw ideale pakket er niet bij?

Heeft u andere wensen dan inbegrepen is in bovenstaande pakketten? Maatwerk is bespreekbaar, neem dan contact op via het contactformulier.