Over mij.

Aangenaam!

Hoi, ik ben Sander, een 20-jarige student uit Nijkerk. Al vanaf jongs af aan heb ik al veel interesse gehad in alles wat te maken heeft met computers & technologie.
De laatste paar jaren is deze kleine hobby uitgegroeid tot onder andere deze onderneming. Mijn doel is ook om zo lang mogelijk 'student' te blijven en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen om deze toe te passen op de projecten waar ik mee zal werken.

Onze werkwijze

De websites van Buitenhuisjes Websdeisgn worden ontwikkeld met WordPress CMS & Elementor. Dat zorgt ervoor dat we sneller en effici├źnter websites kunnen maken. Op dit stuurt WordPress meer dan 43% van alle websites ter wereld aan. Dat zorgt voor veel ondersteuning & enorm veel mogelijkheden!

Er is enorm veel bespreekbaar. Wij zullen er alles aan doen om de website te realiseren van uw wensen met een duidelijke indicatie welk prijskaartje daar tegenover staat. Zowel voor kleine als grote budgetten zijn er oplossingen op maat.

Het proces

Het maken van een website in 4 stappen

Het laten maken van een website is voor sommige mensen makkelijker dan voor de anderen, de een weet al duidelijk wat hij of zij wil en voor andere is dat nog een vraagteken.

Contact

Samen bespreken we uw wensen & eisen voor uw nieuwe website.

Design

Wij gaan aan de slag met het realiseren van een concept en overleggen met u de mogelijkheden.

puntjes op de i

Samen plannen we een gesprek in om te kijken wat er nog aangepast moet worden.

Lancering!

Pas wanneer u tevreden ben met de website zetten we de website online!

Sander Buitenhuis

De 20-jarige ondernemer & student

Sander Buitenhuis

Ondernemer & student

"Ik hoop dat ik mijn passie ook met u mag delen en daarbij mijn ervaring en expertise mag omzetten in een geslaagd project!"